Visa upp företaget

Kombinera en effektiv framvisning av ditt företag med ett starkt online marknadsföringsverktyg - då får du Google Street View | Trusted.

Vi som har ehandel kanske inte har så stor nytta av Street View | Trusted jämfört med den som äger en affär? Eller en restaurang eller café? Kanske ett hotel eller ett bed & breakfast? Då lever du ju av dina omgivningar och av den atmosfär du har skapat kring dig med stor entusiasm. Den är en stor del av orsaken till att dina kunder väljer dig framför en annan!

Det är väldigt viktigt att dina potentiella kunder lätt kan hitta dig och uppleva atmosfären direkt. Det gör det lättare för dem att förstå att det är ditt företag de ska välja. Olika kunder har olika krav – låt kunderna själva välja vilka delar av ditt företag de vill titta på.

Med Google Street View | Trusted bjuder du in kunden i en virtuell version av ditt företag – de kan vandra runt, titta på detaljer och bilda sig ett eget intryck. Googles Street View-teknologi, ett genomtestat system som fungerar på både PC, Mac, surfplattor och mobiltelefoner.

Förutom den enastående chansen att få visa fram ditt företag på ett nytt sätt, blir den virtuella rundturen automatiskt synlig på Google Maps, på Google+ och på vissa sökresultat på Google.

GoogleStreet View | Trusted är alltså en unik, omfattande exponering för ett lågt engångsbelopp.

9 jul 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)