Funktion och estetik

Det är få accessoarer som har en så given plats i modevärlden som hattar och håraccessoarer. Oavsett stil och uttryck är det alltid snyggt med en hatt. Även om man kan vilja uppsöka en riktig modist för att få en personlig hatt som tillverkats helt och hållet för att passa ens huvud. Dock är detta dyrt och många gånger inte helt nödvändigt då utbudet är stort. Gäller det mini-hattar eller accessoarer att fästa i håret är det inte fråga om att beställa en viss hattstorlek och form, utan helt enkelt om att välja ut någonting man tycker är snyggt och med en fascinator i håret kan inget gå fel.

Faschinator

Valet av accessoarer är någonting som påverkar hela det intryck man ger till de man träffar. Att välja rätt kan kännas svårt men behöver inte vara allt för svårt. Det mesta funkar och så länge man känner sig snygg i de accessoarer man bär, blir det oftast rätt!

 

Violent lips
En bild säger mer än tusen ord men nu kan du tala med såväl bilder som med ord. violent lips är bilder som man fäster på läpparna som ett dekorativt läppstift i bildform. Att förklara hur violent lips ser ut är svårt med tanke på vilken häftig produkt det är! Den som vill ha prickiga läppar, en flagga som pryder läpparna eller något annat motiv, kan få detta smidigt och enkelt. En förpackning innehåller tre uppsättningar bilder och har tydliga instruktioner för hur man skall applicera bilden på läpparna. Skulle detta inte räcka finns möjlighet att titta på en video som visar precis hur man skall göra för att det skall bli ett resultat man är nöjd med.

Idén bakom dessa läppdekorationer är en av nöjesveteranerna i USA och dennes döttrar. Även om de är lätta att applicera håller de riktigt bra för en helkväll och natt på fest. Man tar enkelt bort dekorationen med lite olja. Dessutom kan det vara intressant att känna till att man inte testat dessa på djur. Om du vill ha accessoarer som väcker uppmärksamhet är detta någonting som kan vara ett komplement till hatt, klädsel, skor och annat man vill ha på sig.

16 mar 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)